Sälj din bil till oss

Vi köper kvalitetsbilar som är upp till 10 år gamla och har kört max 15 000 mil.

Om du hellre vill komma i kontakt med oss på telefon så når du oss på +46 8 777 19 97.

Vi köper din bil – snabbt och tryggt

Sälj din bil till oss på ett tryggt och smidigt sätt. På Saka sätter vi alltid kunden i fokus för att kunna ge dig bästa möjliga service.

Vi kan hämta din bil hemma hos dig och sätter sedan in pengarna på ditt konto - snabbt och säkert. Skicka in din förfrågan och få ett förslag personligen av en av våra inköpare inom kort.

Vi köper kvalitetsbilar som är upp till 10 år gamla och som har körts max 15 000 mil. Om du till exempel äger en under 10 år gammal Volvo, en Mercedes-Benz som enbart är lite körd, en Mitsubishi Outlander PHEV hybrid, en stilig BMW eller en annan motsvarande bil av hög kvalitet så sälj den till oss på Saka. Vi garanterat dig ett bra pris!

 1. Fyll i formuläret för att få en offert. ikoni
  Fyll i formuläret för att få en offert.
 2. En av våra inköpare kontaktar dig inom kort. ikoni
  En av våra inköpare kontaktar dig inom kort.
 3. Om du önskar, så kan vi hämta din bil hemma hos dig och sköta affären smidigt direkt på plats. ikoni
  Om du önskar, så kan vi hämta din bil hemma hos dig och sköta affären smidigt direkt på plats.
 4. Du ger bilnycklarna till en av våra inköpare - sedan är köpet gjort! ikoni
  Du ger bilnycklarna till en av våra inköpare - sedan är köpet gjort!

Sälj din bil till oss på ett tryggt och smidigt sätt

Sälj din bil till oss på ett tryggt och smidigt sätt. I Saka sätter vi alltid kunden i fokus för att kunna ge dig den bästa möjliga servicen. Vi kan hämta bilen hemma hos dig och sätter sedan in pengarna för den på ditt konto, direkt och på ett säkert sätt.

Skicka in din förfrågan och få en värdering personligen från någon av våra inköpare inom kort. Värderingarna görs manuellt av våra kunniga värderingsmän och utgår alltid ifrån bilens befintliga skick. Det innebär i slutändan mindre förberedelser och mindre pappersarbete för dig, vi skulle vilja påstå att det inte kan bli enklare än så!

Sälj din bil till oss på ett tryggt och smidigt sätt.

Vi specialiserar oss på begagnade kvalitetsbilar

Om din bil är upp till 10 år gammal och har gått max 15 000 mil så är Saka ditt bästa alternativ när du har bestämt dig för att sälja din bil. Vi är specialister på försäljning av begagnade kvalitetsbilar, såsom till exempel Volvo, Mercedes, BMW, Audi, Mitsubishi, Volkswagen, Lexus, Porsche och liknande.

Vi specialiserar oss på begagnade kvalitetsbilar

Sälj din bil i Stockholm, Malmö eller Göteborg

Vi finns i Stockholmsområdet men köper begagnade kvalitetsbilar från i stort sett hela Sverige, bland annat även i Göteborg och Malmö. Om du vill så hämtar vi din bil hemma hos dig och gör en värdering direkt på plats. Snabbt, smidigt och utan krångel!

Sälj din bil i Stockholm, Malmö eller Göteborg