Artiklar – 10.02.2021


Vi köper bland annat Volvo, Volkswagen och Mercedes-Benz


Vi köper bland annat Volvo, Volkswagen och Mercedes-Benz

Har det blivit dags att sälja din bil? Vi på Saka köper kvalitetsbilar som är max 10 år gamla och högst 15 000 mil körda. Om du har en Volvo, Volkswagen eller Mercedes-Benz som passar in på den beskrivning så hör gärna av dig till oss.

Det kan finns många anledningar till att du väljer att sälja din bil. Kanske har du fått upp ögonen för en annan modell, ett annat bilmärke eller så växer familjen? Oavsett anledning så vet vi att många tycker det är svårt, tidskrävande och till och med rätt jobbigt att få en begagnad bil såld. Det här vill vi på Saka Bil ändra på genom att bevisa motsatsen, att det varken behöver vara svårt eller jobbigt att sälja bilen. Det finns lösningar och bilföretag som gör det riktigt smidigt, till exempel vi.


Vilka bilar köper vi?

Ett bra första steg att ta när du har bestämt dig för att sälja din bil är att se över vilka företag som kan vara intresserade av den, och vilka som vill hjälpa dig till en bra affär. Här är en lista på några av de bilar som vi alltid är intresserade av att köpa:

  • Några år gamla Volvo V60, V70 och V90. 
- Volvo XC60 och XC90 crossover bilar.
  • Volkswagen Passat wagon (speciellt GTE plug-in hybrids)
  • Hybrider, bensinbilar och dieselbilar
  • Mercedes-Benz C-serie
  • Mercedes-Benz E-serie

Det kan förstås även vara en annan motsvarande bil av hög kvalitet, skicka gärna in en förfrågan till oss så tittar vi närmare på det. Till skillnad från när du säljer en bil privat och du ibland kan behöva tumma på priset för att få bilen såld så garanterar vi dig ett bra pris. Våra värderingsmän gör alltid en grundlig värdering utifrån bilens befintliga skick så att du som kund kan känna dig trygg med att du inte får mindre för bilen än vad den faktiskt är värd.

Varför ska du välja Saka?

Som tidigare nämnt så tycker vi att det ska vara enkelt att sälja sin bil. Enkelt, smidigt och tryggt. Vi vill inte att våra kunder ska känna minsta uns av oro när de säljer sina kvalitetsbilar, något som vi vet är vanligt vid en privat bilaffär. 

När du väljer Saka som partner garanterar vi att du får en smidig, enkel, snabb och trygg bilaffär. Om du önskar så kommer vi till och med och hämtar bilen hemma hos dig och affären kan då slutföras på plats. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vilka bilar vi köper eller hur vi kan hjälpa dig med bilaffär på bästa sätt.